Колега какво става-има ли някакво развитие на нещата?Стискам палци вичко да е на шест!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Collapse
X
-
Мда колега от днес малко развитие на нещата не остана много,дойдоха буталата и днес вече закарах блока с главите на шлайфист,човека от утре я почва и към края на седмицата предполагам ще ги връщам в сервиза за събиране .....Засега всичко е ОК дано и крайния резултат е такъв..Ще потдържам темата но не остана много за развитие ще има и клип с паленето..
Няма така бързо да свърши темата разбира се щото пък след като малко и се нарадвам отива за кърпене на пода..
Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Еми а дано вече да я подкараме че ми писна!!!!
Още повече се надявам по другата седмица да се видят с моита!!!!!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Мда Крис ще разтърка 16-ките,след няколко дни трябва колата да се качва за монтаж вече и тогава ще разменим джантите...иначе 145-цата отдавна е запазена не ми се дава ама няма как не съм израснал толкова да потдържам две коли!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
Comment